برزیلیها خودشان هم میدانند که فوتبالشان از هر چیز دیگری در دنیا معروف تر است. در برزیل نزدیک به هشت هزار باشگاه ورزشی وجود دارد که اغلب آنها استادیومهای بزرگی هستند؛ مثل استادیوم ماراکانا که برای برگزاری جام جهانی ۱۹۵۰ در ریودوژانیرو ساخته شد و ۱۶۰ هزار نفر ظرفیت دارد.
خوراکیهای این کشور نیز منحصر به فرد است. اغراق نمیکنم خودتان قضاوت کنید. برزیلیها غذای ویژه ای دارند به نام ساراپاتل. برای تهیه آن دل و جگر گوسفند را باهم مخلوط میکنند و پس از افزودن فلفل و پیاز، آنها را باهم میپزند. غذای دیگری هم دارند به نام توکوپی که غذای مورد علاقه مردم آمازون است. این غذا از گوشت اردک در یک سس غلیظ با سبزیجات خودرو تهیه میشود و تا ساعتها معده را تحریک میکند.
از غذا و ورزش که بگذریم، برزیل یکی از زیباترین مناظر طبیعی را در دنیا دارد. جنگلهای انبوه آمازون، رودخانههای پر آب و تنوع جانداران تنها بخشی از این جاذبهها هستند. تخمین زده میشود چهل درصد تنوع زیستی جهان در برزیل قرار دارد. دانشمندان تا کنون ۱۶۰۰ گونه پرنده، ۴۴۳۰ گونه جانور مهره دار و یکصدهزار گونه بی مهره در این کشور شناسایی کرده اند. منطقه آمازون در برزیل دربرگیرنده بزرگترین ذخیره یکجای ارگانیسمهای بیولوژیکی در جهان است.
در برزیل فصلهای سال بر خلاف نیمکره شمالی است؛ یعنی زمانی که ما از سرما بخاریها را تا آخرین درجه بالا برده ایم در برزیل مردم کولرهایشان را روشن کرده اند.
از نیمه قرن هجدهم میلادی به این طرف دولت برزیل تصمیم گرفت پایتخت کشور را از ریودوژانیر به منطقه ای درونی تر منتقل کند تا از حملات دریایی در امان باشد. طراحی و بنای واقعی پایتخت جدید پس از هشت سال نقشه برداری در سال ۱۹۵۶ آغاز شد. این پایتخت جدید برزیلیا نام گرفت و معمار و مهندس شهرساز آن، لوسیو کوستا، در مسابقه طرح جامع شهری برنده شد. برزیلیا شناخته شده ترین نمونه معماری مدرن در برزیل است. یکی از آثار درخشان معماری برزیل، بنای کلیسای جامع برزیلیا با انگشتان درهم فرورفته بتنی آن است که به نشانه نیایش به سوی آسمان بلند شده است.
این مطالب اطلاعات کلی میدهد و تمام جنبههای این موضوع را در برنگرفته است. این نوشته به شما هیچ توصیه ای نمیکند. شما باید قبل از هر اقدامیبا افراد متخصص و حرفه ای مشورت کنید. این نوشته شامل توصیههای حقوقی، مالیاتی و سایر توصیههای تخصصی از وب سایت تاپ برگ و شرکتهای وابسته به آن، نمیباشد. نتایج پیشین, ضامن اتفاق مجدد آنها نیست. ما هیچگونه تضمینی در رابطه با درستی، جامع بودن و به روز بودن این مطالب نمیکنیم.