برای راه اندازی یک کسب و کار جدید و کارآفرینی باید چالشهای پیش رو، عوامل موثر در موفقیت یا شکست، نقاط ضعف و قوت، تهدیدها و فرصتها را به صورت کاملا اصولی از طریق خدمات مشاوره راه اندازی کسب و کار مورد بررسی قرار دهید. در واقع کسب اطلاعات مورد نیاز، برنامهریزی و بررسی اصولی عوامل مقدماتی برای موفقیت و رسیدن به اهداف کاری به تنهایی و بدون مشاوره کسب و کار امکان پذیر نخواهد بود و نتیجه مطلوبی بهدست نخواهد آمد.
یک مشاور کسب و کار با تجربه با نگاهی بدون تعصب و به صورت بی طرف میتواند کسب و کارهای نوپا را مورد بررسی قرار داده و به تمام چالشها، مشکلات، سرمایهها، فرصتهای پنهان از دید آنها پی ببرد. در این مقاله قصد داریم درباره دلیل نیازمند بودن کسب و کارها به مشاوره راه اندازی کسب و کار و مزایای استفاده از خدمات مشاوره کسب و کار شرکت ساکوراد توضیح دهیم. اگر جزو افرادی هستید که میخواهید یک کسب و کار جدید راه اندازی کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
مشاوره راه اندازی کسب و کار چیست؟
مشاوره راه اندازی کسب و کار به عنوان یک کار کاملا تخصصی به افرادی که قصد راهاندازی یک شرکت یا کسب و کار جدید را دارند، در بهتر شدن عملکرد و دستیابی به اهداف مورد نظر کمک میکند. در واقع می توانیم بگوییم که مشاور کسب و کار مانند یک کاتالیزور عمل کرده و به مراحل پیشرفت و طی مسیر موفقیت سرعت میبخشد. حیطه فعالیتهای شرکتهایی که خدمات مشاوره راه اندازی کسب و کار ارائه میدهند، بسیار وسیع و گسترده است و خدمات خود را به افراد مختلف در متنوعترین زمینههای شغلی ارائه میدهند.
مشاور کسب و کار برای شناخت کامل و درک عمیق از فعالیت کسب و کارها و شرکتهای نوپا جلسهای برگزار میکند که در آن تمام پرسنل کسب و کار و شرکت شامل مدیر عامل، کارکنان و اعضای هئیت مدیره حتما باید حضور داشته باشند. مشاور بعد از برگزاری جلسه مشاوره و بررسی عملکرد سیستماتیک تمام نکات مورد نیاز را به مدیر و صاحب کسب و کار انتقال میدهد تا او نیز بهخوبی با نقاط قوت و ضعف کسب و کارش آشنا شود و اقدامهای لازم را برای بهبودی آنها انجام دهد. حیطههای فعالیت مشاوره راه اندازی کسب و کار عبارتاند از: مدیریت و راهبردهای مرتبط با آن، زمینههای عملیاتی و تولیدی، موضوعات دیجیتالی و آی تی و منابع انسانی.
چه کسانی از خدمات مشاوره راه اندازی کسب و کار استفاده میکنند؟
- کسانی که از اوضاع اقتصادی نابه سامان کشور، رکود بازار و بحرانهای بهوجود آمده نگران و مضطرب هستند.
- کسانی که فکر میکنند کسب و کارشان جای پیشرفت زیادی دارد؛ اما توانایی تبدیل پتانسیلهای بالقوه را به پتانسیل بالفعل ندارند.
- کسانی که تمام روشها و راهها را برای پیشرفت کسب و کار خود امتحان کردهاند؛ اما راهکار مناسبی برای حل مشکلات و چالشها پیدا نکردهاند.
- کسانی که قصد دارند کسب و کار خود را سیستم سازی کنند و بدون مشکل به مسیر رسیدن به اهداف خود ادامه دهند.
- کسانی که به دلیل بی خبر بودن از مشکلات و ریسکهای موجود از راهاندازی یک کسب و کار جدید میترسند.
- کسانی که برای کسب و کار خود ایدههای نوآورانه و خلاقانهای در ذهن دارند؛ اما با نحوه اجرایی کردن آنها آشنا نیستند.
دلایل نیاز به مشاوره راه اندازی کسب و کار چیست؟
برخی از افراد به دلیل عدم آگاهی و نداشتن اطلاعات کافی ادعا میکنند که برای راهاندازی کسب و کار به مشاوره نیازی ندارند و بدون کمک گرفتن از مشاور هم میتوانند به تنهایی کار خود را شروع کنند. اما به مرور زمان با برخورد با چالشها و مشکلات متوجه خواهند شد که به مشاوره راه اندازی کسب و کار نیازمند هستند. در ادامه با دلایل نیاز کسب و کارها به مشاوره کسب و کار آشنا خواهید شد.
در راه اندازی کسب و کار به تجربه نیاز داریم
یکی از مهمترین دلایل استفاده از خدمات مشاوره راه اندازی کسب و کار این است که ما برای راه اندازی هر کسب و کاری به تجربه نیاز داریم. گاهی اوقات قبل از ما افراد دیگر مسیری که در پیش رو داریم را طی کردهاند و با تمام فراز و نشیبها و پستی و بلندیهای آن مسیر به خوبی آشنا هستند؛ بنابراین به جای اینکه خودمان تجربه کسب کنیم، بدون آزمون و خطا میتوانیم از تجارب مشاور کسب و کار کمک بگیریم و مسیر رسیدن به موفقیت را با سرعت بیشتری طی کنیم.
اطلاع از اوضاع کسب و کارهای رقیب
یکی دیگر از دلایل نیاز به مشاوره راه اندازی کسب و کار این است که ما باید از شرایط و اوضاع کسب و کارهای رقیب خود اطلاع داشته باشیم. مشاوران فعال در شرکتهای ارائه خدمات مشاوره کسب و کار خدمات خود را به تعداد زیادی از کسب و کارها ارائه میدهند و بدون شک به خوبی با شرایط و اوضاع آنها آشنا هستند. مشاور میتواند رمز موفقیت و روشهای موفقیت کسب و کارهای رقیب را به شما هم آموزش بدهد.
همه کسب و کارها به شبکه ارتباطی گسترده نیاز دارند
مشاوران شرکتهای ارائه دهنده خدمات مشاوره کسب و کار مانند شرکت ساکوراد دارای شبکه ارتباطی گسترده ای هستند و به دلیل برقراری ارتباطهای زیاد با مردم میتوانند در معرفی افراد متخصص در حوزههای مختلف برای حل مشکلات کسب و کارتان کمک کنند. به هر حال شبکه ارتباطی و شناخت مشاوران با تجربه از افراد گستردهتر از کسی است که به تازگی قصد راه اندازی یک کسب و کار جدید را دارد.
آشنایی با قوانین ناشناخته
برای موفق شدن همه کسب و کارها قوانین ناشناختهای وجود دارد که در هیچ کتابی نمیتوان به آنها دست پیدا کرد و فقط در صورت ورود به کسب و کار و به مرور زمان با آنها آشنا میشوید. مشاور راه اندازی کسب و کار به دلیل تجربه زیاد در طول سالها با تمام قوانین ناشناخته کسب و کارهای مختلف آشنا شده است و میتواند آنها را در اختیار شما قرار دهد تا در مسیر خود با مشکلات زیادی روبرو نشوید.
مشاوره راه اندازی کسب و کار چه مزایایی دارد؟
- کمک به ایجاد زیر ساختهای قابل اطمینان و بسیار غنی برای کسب و کارهای نوپا
- سنجش میزان پیشرفت کسب و کار در تمام مسیر
- تبدیل کردن چالشها به فرصت
- کمک به پرورش کارکنانی مسئولیت پذیر، متعهد و مستقل
- رسیدن به درک بهتر از بازار هدف
- کمک به افزایش میزان بهرهوری و بازدهی کارکنان
- وفق دادن کسب و کارها با سرعت بالای تغییرات
- کاهش ریسکها و کاهش هزینهها
- شناسایی و برطرف کردن مشکلات و چالشهای سیستم کسب و کار قبل از وقوع آنها
- شناسایی سرمایهها و داراییهای پنهان کسب و کار
- تصمیمگیریهای با اعتماد به نفس بالا در دنیای مبهم و گنگ کسب و کارها
جمع بندی
در این مقاله ابتدا راجع به اهمیت مشاوره کسب و کار و دلایل نیاز کسب و کارها به این نوع خدمات توضیح دادیم و سپس به مزایای استفاده از این خدمات پرداختیم. شرکت بین المللی ساکوراد به عنوان یکی از شرکتهای معتبر خدمات تخصصی خود را در زمینههای مختلف شامل مشاوره راه اندازی کسب و کار، آموزش مهارتهای مورد نیاز به مدیران کسب و کارها ارائه میدهد و همواره از ایدههای خلاقانه و نوآورانه حمایت میکند.
در سایت شرکت ساکوراد به آدرس https://succourad.com
به نظرم یکی از اصلی ترین دلایل شکست یک کسب و کار عدم مدیریت منابع انسانی هستش.استفاده درست یا نادرست از سرمایههای انسانی تعیین کننده موفقیت یا شکست یک بیزنس هستش. الان دیگه با وجود سیستمهای مدیریت منابع انسانی سجایانگار نیازی نیست تحصیلات اکادمیک تو این زمینه داشتیم باشه خیلی راحت با این نرم افزارها میتونیم کارهارو مدیریت کنیم تا بعدا که به رشد خوبی رسیدیم نیروی منابع انسانی استخدام کنیم.