کسب و کار

مهمترین نکاتی که در تعمیرات مبل باید بدانید

گاهی استفاده زیاد از مبل موجب شکستگی، فرورفتگی، پارگی پارچه و غیره می‌شود که رفع این موارد مستلزم تعمیر مبل یا خرید مجدد آن است. از آنجایی که که تعمیر مبل نسبت به خرید مجدد آن مقرون به صرفه تر است، بسیاری از افراد تمایل دارند تا بجای خرید مجدد مبل، مبل قدیمی‌خود را تعمیر نمایند؛ مخصوصا هنگامی‌که چوب یا در واقع همان چهار چوب مبل سالم و از چوب مرغوبی ساخته شده باشد. در این صورت تنها با تعویض اسفنج، ابر یا فوم رویه مبل و همچنین پارچه مبلی، می‌توانید مبلمان خود را با قیمت بسیار مناسب تری تعمیر نمایید. نکته ای که در این میان حائز اهمیت است نحوه انجام کار است و می‌توان گفت که تعمیرات مبل فوت و فن خود را دارد. تا حد ممکن پیش از تعمیر مبلمان خود تنها به فکر قیمت و هزینه پرداختی نباشید؛ چرا که همیشه کم بودن هزینه نشانه کیفیت نیست.

تعمیرات مبل

در ادامه قصد داریم تا مواردی را که در هنگام تعمیر مبل باید به آن توجه داشته باشید را با شما به اشتراک بگذاریم.

رویه کوبی مبل

پیش از این گفتیم که تعمیرات و بازسازی مبلمان بسیار مقرون به صرفه تر از خرید مجدد آن است و نیازی به پرداخت هزینه‌های گزاف نیست.از اصلی ترین مواردی که در تعمیرات مبل خود باید به آن توجه نمایید، رویه کوبی مبل است؛ چرا که رویه کوبی اصولی و درست مبلمان تاثیر چشمگیری در زیبایی آن دارد. از مهم ترین کار‌هایی که در هنگام رویه کوبی مبل می‌توان به آن اشاره کرد، تعویض لایکو، اسفنج، فنر‌ها، کلاف، فوم مبل و همچنین پارچه مبل است.

نجاری در تعمیرات مبل

تخصص نجار در بازسازی مبل رفع خرابی‌های قسمت چوبی است. یک نجار ماهر به خوبی می‌داند که چگونه با استفاده از هنر، خلاقیت و از همه مهم تر تجربه شخصی خود، چهارچوب مبل را تعمیر کند. گاها پیش می‌آید که چوب مبل شکسته یا نیاز به سمباده کشی داشته باشد که در این صورت با استفاده از چسب، میخ و دیگر ابزار‌های مرتبط در صدد رفع مشکل بر می‌آید. بعد از رفع تمامی‌مشکلات موجود اگر مشتری سفارش تغییر رنگ هم داشته باشد، رنگ قبلی را با سمباده‌های مخصوص پاک کرده و با روش‌های مخصوصی رنگ جدیدی به آن می‌زنند. اگر به فکر تغییرات بیشتر و چشمگیری در مبلمانتان هستید، تغییر رنگ را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

رنگ کاری در زمان تعمیر مبل

اگر مبل شما چهارچوب چوبی داشته و یا اصطلاحا از نوع سلطنتی است، ممکن است در هنگام تعمیرات مبل خود، نیازی به رنگ کاری مجدد برای نوسازی داشته باشد. البته باید به این نکته توجه داشت که این کار برای آن دسته از مبل‌های راحتی که تمامی‌قسمت‌های آن‌ها با پارچه پوشیده شده است، لازم نیست. امروزه دو شیوه پتینه کاری و ورق کاری (استفاده از ورق‌های طلا) در رنگ کاری مبلمان مورد استفاده قرار می‌گیرند؛

اما بطور کلی برای رنگ کردن چوب مبلمان از دو روش زیر استفاده می‌شود که با توجه به زمان صرف شده و نحوه انجام کار با یکدیگر متفاوت هستند:

رنگ کاری پوششی

در این روش پروسه انجام رنگ کاری مبلمان بدون دستگاه انجام گرفته و شخص رنگ کار با توجه به هنر، مهارت و تجارب کاری خود، عملیات رنگ کاری را انجام می‌دهد. رنگ کاری پوششی در تعمیر مبل از جمله کارهایی است که بی شک در هر چه زیباتر شدن کار شما تاثیر گذار است. پتینه کاری و ورق کاری در این دسته قرار می‌گیرند که نیاز به صرف زمان و دقت بیشتری دارند.

رنگ کاری پاششی

در این روش کار بر خلاف روش قبلی، کار با دستگاه و پیستوله انجام گرفته و رنگ در هنگام تعمیرات مبل بر روی مبل پاشیده می‌شود.

 تعویض فوم و فنر‌ها

از اصلی ترین بخش‌های تعمیرات مبل می‌توان به تعویض اسفنج، فنر و فوم اشاره کرد. به طور معمول مبلمان قدیمی‌پس از مدتی دچار دفرمه شدن تشک‌ها یا اصطلاحا خواب تشک می‌شوند که در نهایت موجب از بین حالت ارتجاعی فوم می‌شود. در هنگام تعمیر مبل می‌توانید از دو نوع فوم استفاده کنید:

  • فوم سرد
  • فوم گرم

نکته مهمی‌که در هنگام انتخاب و خرید فوم مبل باید به آن توجه کنید این است که هر چه دمای محیطی که در آن مبل قرار دارد بیشتر باشد،  فوم نرم تر می‌شود و فوم‌های سرد در دمای سرد، سفت می‌شوند. پس هنگام تعمیرات مبل در فصول سرد سال سفت بودن بیش از حد فوم‌ها و همچنین در فصول گرم سال نرم بودن بیش از حد آن‌ها، کاملا طبیعی است. فنر مبلمان نیز از انواع مختلفی برخوردار است؛ از جمله: لول، زیگزاگ، تسمه کشی و لایکو.

رومبلی در تعمیرات مبل

از لذت بخش ترین و هیجان انگیز ترین قسمت‌های تعمیرات مبل می‌توان به انتخاب و خرید رو مبلی اشاره کرد. پیش از انتخاب پارچه رومبلی به هماهنگی طرح و تناژ رنگی آن با فضایی که مبل تان می‌خواهد در آن قرار بگیر، توجه کنید. برای این کار نیز می‌توانید علاوه بر  سلیقه و ذوق هنری که دارید، از مقالات، سایت‌ها و شرکت‌های دکوراسیونی کمک بگیرید.

نیازیتو

جمع بندی

از آنجاییکه امروزه هزینه خرید مجدد مبل بسیار گزاف است، بسیاری از افراد تمایل دارند تا مبل خود را تعمیر نمایند. تعمیرات مبل نیاز به مهارت و تخصص دارد و چندین صنف مختلف از جمله رنگ کار، نجار و غیره با یکدیگر همکاری می‌کنند تا در نهایت محصول مورد نظرتان را به شما تحویل دهند. اگر چهار چوب اصلی مبل نیاز به تعمیر داشته باشد، نجاری حرفه ای باید آن را تعمیر نماید و پس از آن با کمک تعمیرکاری ماهر فوم و فنر تعویض گردد. پس از آن خیاط پارچه ای را که انتخاب و خریداری نموده اید، از شما گرفته و ظاهری زیبا به مبل تان می‌بخشد. گاه بنا به درخواست مشتری برای تعویض رنگ، نقاش وارد عمل می‌شود و با هنر و مهارتی که دارد مبل تان را از آن چه که فکر می‌کنید زیباتر می‌کند. در نیازیتو می‌توانید مراکز معتبر و حرفه ای در زمینه تعمیرات مبل را بشناسید و از خدمات آن‌ها بهره مند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت niazito.com مراجعه فرمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *