بازرگانی

معرفی بهترین خمیر تکسچر

در دنیای هنری امروزه برخی از متریال‌ها و ابزار‌ها بسیار محبوب و جا افتاده‌تر نسبت به زمان قبل شده اند.
یکی از این متریال‌ها که بسیار در هنر نقاشی روم بوم و پتینه اجسام و پتینه ساختمان محبوب شده خمیر تکسچر می‌باشد.
این خمیر‌ها در نوع‌های متفاوت توسط برند‌های متفاوت به بازار عرضه شده اند تا در تمامی‌شرایط و سطوح به هر شکلی که نیاز داشته باشید ازشون استفاده کنید.
خمیر تکسچر ها ساختار پیچیده ای ندارند و خیلی از هنرمندان خودشون این خمیر رو درست می‌کنند. سعی می‌کنیم در آخر مقاله امروز نحوه ساخت تکسچر خانگی هم بهتون بگیم.

ولی خوب از حق نگذریم خرید خمیر تکسچر آماده مخصوصا اگه با کیفیت باشه کمترین دردسر و سختی رو برای ما داره پس ترجیح میدیم تو این مقاله بهترین برند‌های خمیر تکسچر رو بهتون معرفی کنیم.

خمیر تکسچر کیش

اولین برندی که میخوایم بهتون معرفی کنیم که سهم بسیار بسزایی در بازار تکسچر ایران داره برند بسیار خوب رونق کیش هست.این برند سالیان سال هست در زمینه متریال‌های هنری فعالیت می‌کند که از معروف ترین محصولات این شرکت خمیر‌های تکسچر آن هست.

شرکت رونق کیش انواع متفاوتی از تکسچر‌هارو به بازار عرضه کرده که به عنوان مثال می‌توانیم به تکسچر بسکت، تکسچر سندانستون، تکسچر کاهگل، تکسچر کراکل(تَرک)، تکسچر اسپانچ، میکروسمنت طوسی و میکروسمنت سفید اشاره کنیم.

این برند تمامی‌این تکسچر‌هارو در سایز‌های متفاوتی به بازار عرضه کرده است از سایز یک کیلویی تا سطل‌های 25 کیلو گرمی.

خمیر تکسچر کارن

برند دومی‌که تکسچر‌های خوب و با کیفیتی به بازار عرضه کرده است شرکت کارن می‌باشد.
شرکت کارن هم همانند برند رونق کیش تکسچر‌های متفاوتی به بازار عرضه کرده است که میشه گفت با این کار تقاضای اکثر هنرمندان رو برآورده کرده است.

انواع تکسچرهای شرکت کارن

از انواع تکسچر‌های این برند میتوان به تکسچر سرامیک، تکسچر کراکل(ترک)، تکسچر کاهگل، خمیر برجسته کاری پتینه، تکسچر پتینه، میکروسمنت‌ها با دانه بندی متفاوت، تکسچر صدفی و ….. اشاره کرد.
برند کارن هم سعی کرده با حفظ تنوع و کیفیت تکسچر‌هارو در بسته بندی متفاوت به بازار عرضه کند.

خمیر تکسچر رپین

برند بعدی که بر خلاف ما بقی شرکت‌ها فقط یک‌نوع تکسچر به بازار عرضه می‌کند ولی در همان یک مدل میتوان گفت در بازار ایران بی رقیب است برند رپین می‌باشد.
این برند در زمینه رنگ و ابزار هنری بسیار معروف و پر طرفدار هست و در زمینه تکسچر‌ها هم فقط تکسچر سرامیک تولید می‌کند که بسیار بسیار بین هنرمندانی که کار برجسته سازی روی بوم انجام می‌دهند معروف و پرطرفدار هست.
مزایای این تکسچر ترک نخوردن روی ضخامت‌های بالا می‌باشد.

برند رپین این تکسچر را فقط در بسته بندی یک کیلویی به بازار عرضه کرده است و از این روی برای پتینه کاران دیوار از لحاظ قیمتی به صرفه نمی‌باشد.

قیمت تکسچر سرامیک نسبت به تکسچر بسکت از برند‌های دیگر به مراتب بالاتر می‌باشد و تنها دلیلی که هنرمندانی که روی بوم از این تکسچر سرامیک استفاده می‌کنند به دلیل ترک نخوردن آن هست.
که برای این هم راهکاری وجود دارد. که در آخر مقاله خدمتتون میگیم .
و برند دیگری که می‌خوایم به آن اشاره کنیم که در زمینه پتینه ساختمانی فعالیت می‌کند و برند ساندورا می‌باشد که دو چند نوع خمیر به بازار عرضه کرده است.

خمیر‌هایی که این برند به بازار عرضه کرده است به نام‌هایی است که خوده برند روی آن‌ها گذاشته همانند خمیر لایمی‌پلاستر، خمیر نوستالژی و ….
خمیر نوسالژی این برند برای برجسته کاری به صورت پراکنده کار آمد میباشد و خمیر لایمی‌پلاستر به گفته شرکت برای کار با شابلون بسیار مناسب می‌باشد.

این برند‌ها در حال حاضر جزو بهترین برند‌های خمیر تکسچر ایران می‌باشند البته برند‌های دیگری هم در بازار هستند که البته نسبت به برند‌های بالا از معروفیت کمتری برخوردار هستند مثل پرشین، دانکار، فلورانس و…

نکات کار با تکسچر

تکسچر‌ها معمولا به صورت خمیر یا با ماله و یا با لیسه و کاردک روی دیوار یا بوم یا هر سطح دیگری استفاده می‌شوند ولی در صورتی که خمیر غلظت زیادی داشت و نیاز داشتید که آن را کمی‌رقیق تر کنید به هیچ عنوان از آب برای این کار استفاده نکنید، اگر چه پایه این خمیر‌ها آب می‌باشد و سازگار هستند با هم ولی اگر با آب رقیق شوند.

احتمال ترک خوردگی سطح خمیر بعد از خشک شدن بالا میرود و در بعضی پروژه‌ها این اتفاق به معنی فاجعه می‌باشد.
پس بهتر هست برای رقیق کردن این خمیر‌ها از یکی از این 3 متریال استفاده کنید.
پرایمر پایه آب، چسب چوب، رنگ اکریلیک

نکته بعدی زیر کار تکسچر‌ها میباشد. اگر سح زیرین شما گچ هست حتما باید از پرایمر‌ها و یا رنگ اکریلیک و یا رنگ پلاستیک به عنوان زیر کار استفاده کنید.
میزان پوشش دهی این خمیر‌ها به ازای هر کیلوگرم حدود 4 تا 6 متر مربع می‌باشد.
این خمیر‌ها مقاومت به آب ندارند، پس بهتر است در انتهای کار از تثبیت کننده‌ها استفاده کنید.

ساخت خمیر تکسچر خانگی:

برای ساخت خمیر تکسچر در منزل نیاز به یه سری مواد دارید که اسمش رو براتون می‌نویسیم، می‌توانید این مواد رو تهیه کنید و در خانه با ترکیب آن‌ها خمیر تکسچر رو خودتون بسازید.

  • یک پیمانه پودر مل
  • یک هشتم پیمانه پودر سینکا
  • یک هشتم پیمانه پودر سنگ
  • نسف پیمانه سریش
  • یک پیمانه چسب چوب

امیدوارم این مقاله مورد استفاده شما عزیزان باشه و به نوعی مفید واقع شده باشد، دما در بهفام کالا تلاش می‌کنیم تا بهترین متریال و محصولات رو از بهترین برند‌ها و با بهترین قیمت در اختیار شما عزیزان قرار بدیم تا تنها دغدغه شما فقط خلق اثر هنری مورد نظراتان باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *