آرایش و زیبایی

بوتاکس مو چه تفاوتی با پروتئین تراپی دارد؟

آیا از موهای کدر، آسیب‌دیده و بی‌روح خود خسته شده‌اید؟ آیا نمی‌دانید کدام روش درمانی نتیجه بهتری برای شما به همراه دارد؟ شاید مدت‌هاست بر سر دوراهی بوتاکس مو یا پروتئین موهای خود مانده‌اید و نمی‌توانید تصمیم خود را قطعی کنید؟! ما شما را از این دغدغه رها می‌کنیم! پروتئین تراپی مو و بوتاکس مو دو روش‌های درمانی هستند که بسیاری از ما تنها نام آن‌ را شنیده‌ایم اما تفاوت این دو روش را نمی‌دانیم. این درمان‌ها با قدرت جوان‌سازی و احیای مو می‌توانند پاسخ مناسبی برای مشکلات موهای شما باشند. در این راهنمای مختصر ولی جامع، تفاوت بین پروتئین تراپی مو و بوتاکس مو را بررسی خواهیم کرد و به شما کمک می‌کنیم تا تصمیمی‌آگاهانه در مورد اینکه کدام درمان برای شما مناسب است، بگیرید.

موهایی سالم و درخشان با پروتئین تراپی مو

پروتئین تراپی مو یک روش درمانی برای تقویت و ترمیم موهای آسیب‌دیده است. این روش درواقع با اتصال پروتئین‌های هیدرولیز شده به کوتیکول‌های مو، منجر به تقویت لایه‌های کوتیکول و ترمیم رشته‌های مو می‌شود. همچنین، پروتئین تراپی مو با حذف تخلخل موجود در رشته‌های مو، مانند یک سپر دفاعی در اطراف ساقه، مانعی برای آسیب‌های احتمالی به بافت داخلی مو ایجاد می‌کند. در این روش محصولات سرشار از پروتئین به موها اعمال و در نتیجه مواد کراتین بیشتری در مو جذب و باعث موهای ضعیف و شکننده می‌شود.

در کل استفاده از پروتئین مو می‌تواند به تقویت و ترمیم موهای ضعیف و آسیب‌دیده کمک کند و به شما موهایی سالم، ضخیم و براق هدیه بدهد.

مزایای پروتئین تراپی مو

  • محافظت از مو در برابر آسیب
  • تقویت مو
  • بهبود حالت ارتجاعی مو
  • کمک به حذف حالت شکستگی و دو شاخه شدن بخش انتهایی مو
  • کمک به تقویت ظاهر کلی مو
  • صافی بیشتر موها

بوتاکس مو: درمانی نوین و مؤثر برای زیبایی موها

بوتاکس مو، روشی جدید و پرطرفدار در زمینهٔ مراقبت و درمان موها است که به لحاظ کارکرد، با بوتاکس صورت تفاوت‌های بارزی دارد. این روش فوق‌العاده کارآمد، با پر کردن کامل شکاف‌های ساقه مو و بازسازی نوک‌های شکافته شده موها، به زیبایی و سلامت مو کمک می‌کند. بوتاکس مو همچنین با کاهش پیچیدگی و گره‌های مویی، شادابی و جذابیت خاصی به موهای شما اضافه می‌کند.

این فرآیند درمانی با تقویت ریشه موها از داخل، نرمی‌و زیبایی طبیعی را به موهای شما بازمی‌گرداند، بدون اینکه حجم آن‌ را کاهش دهد. بوتاکس مو حاوی مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، پروتئین‌ها، چربی‌ها و سایر مواد مفید برای مو است که به آن لقب جوان‌کننده مو نیز داده شده است. در مقایسه با کراتین، بوتاکس مو دارای عوارض و ریسک‌های کمتری است.

مزایای بوتاکس مو

  • پر کردن شکاف‌ موها و ترمیم نوک‌های شکافته شده
  • کاهش پیچ‌ و تاب موها و افزایش درخشندگی و شادابی آن‌ها
  • تقویت ریشه موها از درون و افزایش حجم و ضخامت آن‌ها
  • حاوی ویتامین، پروتئین و لیپید و دیگر مواد ضروری برای سلامت مو
  • درمان موهای آسیب‌دیده ناشی از حرارت سشوار، اتو مو و سایر مواد شیمیایی
  • افزایش نرمی‌و احیای موها به‌طوری‌که موهای نرم، سالم و درخشانی را به ارمغان می‌آورد.

بوتاکس مو چه تفاوتی با پروتئین تراپی دارد؟

همان‌طور که گفتیم بوتاکس مو و پروتئین تراپی هر دو روش‌های درمانی موهای آسیب‌دیده و همچنین احیاکننده موها هستند. این دو درمان تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند که در ادامه به بررسی آن‌ها پرداخته‌ایم:

تفاوت عملکرد بوتاکس و پروتئین تراپی در چیست؟

در روش پروتئین تراپی، موها با استفاده از پروتئین‌های غنی مانند کراتین بازسازی می‌شوند. علاوه بر بازسازی، موها صاف هم می‌شوند اما این صافی ممکن است نهایتاً موجب سنگینی مو شود. از طرفی، بوتاکس کردن موها باعث بازگشت مو به حالت طبیعی و سالم اولیه می‌شود اما صافی موها را چندان بهبود نمی‌بخشد. برای اینکه موها صاف شوند، بهتر است از روش‌های دیگری مانند کراتینه و احیا استفاده کنید. این روش‌ها باعث نرم، صاف و درخشان شدن موها می‌شوند.

ماندگاری بوتاکس بیشتر است یا پروتئین تراپی؟

یکی دیگر از تفاوت‌های بین این دو روش، طول عمر آن‌هاست. بوتاکس مو در مقایسه با پروتئین تراپی مو، موجب اثراتی کوتاه‌مدت بر روی موها می‌شود. اثرات بوتاکس مو به مدت دو تا چهار ماه ادامه دارد و بعد ازآن باید دوباره انجام شود؛ اما پروتئین تراپی مو به‌طورکلی موجب اثراتی بلندمدت بر روی موها خواهد شد، ماندگاری بالاتری دارد و ممکن است 3 تا 6 ماه دوام داشته باشد.

تفاوت هزینه بوتاکس و پروتئین تراپی

به‌عنوان تفاوت دیگر بین بوتاکس مو و پروتئین تراپی مو،  می‌توان به هزینه‌ی هر روش اشاره کرد. هزینه بوتاکس مو در مقایسه با پروتئین تراپی مو کمتر است؛ اما باید توجه داشت که بوتاکس مو باید به‌صورت دوره‌ای برای حفظ نتایج  بهتر انجام شود. به‌عنوان‌مثال، برای ماندگاری اثرات بوتاکس مو، باید هر چند هفته یک‌بار محلول بوتاکس مو تزریق شود. بااین‌حال، پروتئین تراپی مو هزینه بالاتری دارد، اما نیازی به ترمیم‌های مکرر نیست و می‌تواند برای مدت‌زمان طولانی‌تری نتایج خود را حفظ کند. درنهایت، انتخاب بین دو روش باید برای هر شخص بر اساس نیازهای او، وضعیت مو و هزینه‌های مرتبط با هر یک ازاین روش‌ها انجام شود.

آیا بوتاکس و پروتئین تراپی عوارض دارند؟

بوتاکس مو در مقایسه با پروتئین تراپی عوارض کمتری دارد و عارضه جانبی آن نیز فقط ممکن است به شکل چربی در موها بعد از درمان مشاهده شود. این روش درمانی باعث کاهش فشار عضلات پیرامون فولیکول‌های مویی می‌شود و به‌این‌ترتیب موجب بهبود رشد مو و کاهش ریزش مو می‌گردد.

در مقابل، پروتئین تراپی عوارض جانبی بیشتری دارد، مانند تحریک چشم‌ها، سوزش در بینی و گلو، سرفه، تحریک پوست و حالت تهوع. این روش درمانی از طریق تزریق مخلوطی از پروتئین‌های موجود در مو، کلاژن و سایر مواد درون فولیکول مویی، باعث تقویت موها و افزایش ضخامت آن‌ها می‌شود.

بوتاکس و پروتئین تراپی برای کدام مو مناسب‌تر هستند؟

بوتاکس مو به‌خصوص برای افرادی که موهایشان وز، آسیب‌دیده یا خشک هستند، به کار می‌رود. هدف اصلی آن نیز به دست آوردن موهای صاف و درخشان است. در مقابل، درمان‌های پروتئینی بیشتر برای افرادی با موهای ضخیم و مجعد مناسب است و موخوره را به طور موثری کاهش می‌دهد؛ عارضه‌ای که در اثر صاف کردن مو با اتومو شایع است!

با هیرمازشاپ در ارتباط باشید

همانطور که عنوان شد انتخاب بین بوتاکس مو و پروتئین تراپی مو باید بر اساس نیازهای مو و موارد مختلف برای هر فرد تعیین شود. اگر موهای شما نیاز به تغذیه دارند و خشک و آسیب‌دیده هستند، پروتئین تراپی مو می‌تواند گزینه مناسبی باشد. اگر موهای باریک و نازکی دارید و نیاز به حجم زیادتر و لطافت بیشتری در موی خود احساس می‌کنید بوتاکس مو  گزینه بهتری است. در هر حال با انجام مشاوره با یک پزشک متخصص یا متخصص زیبایی، می‌توانید تصمیم خود را با اطمینان بیشتری بگیرید. فراموش نکنید انتخاب و خرید محصول بوتاکس یا پروتئین مو از فروشگاه معتبر اینترنتی هیرماز به آدرس https://hairmazshop.ir شما را در دستیابی به نتایج بهتر یاری می‌کند. از ویترین محصولات درمانی و مراقبتی این فروشگاه اینترنتی دیدن کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *