خدمات

نحوه تمیز کردن ماشین لباسشویی

ماشین لباسشویی وسیله ای ضروری است که در خانه ی همه ما یافت میشود و بسته به تعداد خانواده‌ها معمولا هفته ای 2 الی 3 بار روشن میشود و این وسیله به دلیل سر و کار داشتن با لباس‌های کثیف و رطوبت مستعد گرفتن جرم میباشد و اگر دیدید که بعد از شست و شو لباس‌های شما بو میگیرد نگران نباشید ماشین لباسشویی شما نیاز به تمیز کردن دارد که برای شما روش جرمگیری آن را توضیح میدهیم باما همراه باشید.

از کجا بفهمیم ماشین لباسشویی نیاز به تمیز کردن دارد؟

ماشین لباسشویی  همیشه یک فضای مرطوب میباشد و بعد از چند وقت به ‌دلیل جذب کثیفی  لباس‌ها یا باقی ماندن  زیاد لباس‌های مرطوب در محفظه، طبیعتا دچار کثیفی و جرم میشود. جمع شدن جرم و کثیفی،  به ماشین لباسشویی میرساند و کیفیت شستشوی لباس‌ها را پایین می‌آورد  و اگر دیدی لباس‌های شما مثل همیشه تمیز نمیشود شک کنید که دستگاه شما جرم گرفته است؛ اگر لباس‌ها بعد از شستشو، تمیز نمی‌شوند و بوی بد می‌دهند یا محفظه‌ی ماشین لباس‌شویی بوی نامطبوع گرفته است، باید حتما جرم‌ گیری شود.

جرم گیری ماشین لباسشویی بوی بد را از بین میبرد، کیفیت شستشو بالا میرود و جلوگیری از ایجاد آلرژی پوستی به‌خصوص در کودکان و نوزدان خواهد شد. در ماشین لباسشویی‌های کنوود  KENWOOD در صورتی که با این اقدامات مشکل رفع نشد حتما با تعمیرکار نمایندگی رسمی‌تعمیر ماشین لباسشویی کنوود در تهران در تماس باشید.

 نحوه تمیز کردن ماشین لباسشویی

بخش‌های مختلف این وسیله پس از مدتی جرم میگیرند. قسمت‌هایی که نیاز به جرم گیری دارند از قرار زیر میباشند:

  • بدنه ماشین لباسشویی:  بدنه ماشین لباسشویی شاید با جذب کردن باکتری‌های محیط منزل شما، تبدیل به منشا آلودگی شده  باشد؛ تمیز کردن قسمت خارجی دستگاه، به  از بین رفتن بوی بد دستگاه شما کمک می‌کند.
  • درباین قسمت با پنبه  و سرکه یا مواد شوینده به‌ آسانی  قابل ضدعفونی میباشد.
  • لاستیک درب دستگاه: این قسمت اغلب اوقات به خوبی تمیز نمی‌شود و تبدیل به محلی برای تجمع کپک، رسوبات، باکتری‌ها و باقی‌مانده مواد شوینده میباشد، می‌توانید به کمک اسفنج و سرکه ضدعفونی‌ و تمیزش کنید. لاستیک درب بهتر است بعد از هربار شستشو با پارچه تمیز خشک شود.
  • محفظه مواد شوینده دستگاهبرای تمیز کردن این قسمت از دستگاه ، می‌توانید از مسواک و سرکه یا مواد جرمگیر کمک بگیرید.
  • فیلتر دستگاه: فیلتر یکی از کثیف ترین  قسمت‌های دستگاه محسوب میشود  و محل تجمع پرزهای لباس میباشد . با کمک دفترچه راهنمای لباسشویی، فیلتر دستگاه را اصولی باز کنید، زباله‌هایش را تخلیه کنید و بعد با مسواک و مواد جرمگیر ضدعفونی‌اش کنید.
  • محفظه دیگ:  این قسمت به دلیل تماس مستقیم با لباس‌ها بیشترین بوی بد را از خود ساطع میکند و نسبت به سایر قسمت‌های دستگاه، نیاز بیشتر و دقیق تری به جرم گیری اصولی دارد. این محفظه را می‌توانید با استفاده از انواع محلول‌های طبیعی و شیمیایی مانند محلول سرکه و جوش شیرین یا پودر و قرص جرمگیر ، ضدعفونی کنید. در ماشین لباسشویی‌های بلومبرگ حتما از قبل دفترچه راهنمای دستگاه خود را بخوانید و در صورتی که سوالی داشتید با خدمات نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی بلومبرگ در تهران تماس بگیرید.

بدنه‌ی ماشین لباسشویی را چگونه تمیز کنیم؟

گاهی امکان دارد بوی بد ماشین لباسشویی، ناشی از تجمع باکتری‌های محیطی، روی بدنه ی اصلی ماشین لباسشویی باشد. برای تمیز کردن بدنه ماشین لباسشویی ، ابتدا دستگاه را از برق جدا کنید تا خطری شما را تهدید نکند. بعد با استفاده از دستکش، اسفنج و ماده ضدعفونی کننده، سطوح مختلف دستگاه را تمیز کنید.

آیا میشود با محلول سرکه و جوش شیرین جرم گیری کنیم؟

محلول سرکه و جوش شیرین یکی از بهترین و کم قیمت ترین راه‌های جرم گیری و رسوب زدایی محفظه‌ی ماشین لباسشویی میباشد. این محلول فوق العاده، در زمانی کوتاه میکروب‌ها را از محو میکند. برای درست کردن محلول،ابتدا کمی‌جوش شیرین (حدود نصف پیمانه) را با آب قاطی کنید تا در هم حل شوند. محلول را در محفظه خالی ماشین لباسشویی قراربدهید و سرکه را در محفظه مواد شوینده بریزید؛ اندازه سرکه، باید حدود حدود چهاربرابر محلول آب و جوش شیرین باشد حتما از یک پیمانه استفاده کنید.

آب داغ (حدود شصت درجه) را به محلول اضافه کنید، بعد ماشین را رو حالت استارت قرار بدهید تا مثل روال همیشگی شروع به کار کند. بعد از خاموش شدن، با اسفنج، محفظه و درب ماشین لباسشویی را خشک کنید. در ماشین لباسشویی‌های بکو BEKO در این مرحله اگر مشکلی داشتید می‌توانید از خدمات نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی بکو در تهران کمک بگیرید.

این تمیز کننده‌ی قوی، باکتری‌ها و رسوبات حفره‌های دیگ را از محو میکند. می‌توانید ماهی یک‌بار یا یک‌ماه درمیان، با این روش ماشین لباسشویی را جرم‌ گیری کنید تا بازدهی بالاتری داشته باشد و در زمان کوتاه‌تر، لباس‌ها تمیزتر شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *