اینترنت, علم و فناوری

بستن پورت USB در شبکه

اهمیت بستن پورت USB در شبکه

اغلب شرکت‌ها با پیشرفت تکنولوژی و قدم نهادن بشر در دنیای مدرن، برای اجرا فعالیت‌های مختلف به کامپیوتر یا لپ تاپ نیازمند هستند. ایجاد محدودیت در دسترسی به امکانات مختلف کامپیوتر‌ها برای کاربران یک امر اجتناب ناپذیر تلقی می‌شود. این امر در سیستم عامل‌های ادارات، سازمان‌ها و شرکت‌ها به صراحت قابل درک است.

به طور مثال ممکن است یک کاربر ناآشنا به وسیله کنترل‌های امنیتی مناسب، اطلاعات حساس را بدون بهره گیری از رمزگذاری در یک درایو USB کپی نماید و با بی دقتی درایو را گم کند. در طی این روند اطلاعات و داده‌های محرمانه شرکت به راحتی در اختیار سودجویان قرار می‌گیرد.

علاوه بر این، یکی از گسترده ترین روش‌های انتقال ویروس به کامپیوتر و لپ تاپ‌ها به حافظه‌های قابل حمل اختصاص دارد. بهترین روش برای ایجاد امنیت در سیستم عامل‌ها، بهره گیری از یک آنتی ویروس مناسب و جدید است. با این حال ممکن است ویروس‌هایی به شبکه راه پیدا کنند که به وسیله ی آنتی ویروس‌ها شناسایی نشده باشند.

ضرورت دارد در خصوص جلوگیری از سرقت اطلاعات و پیشگیری از ویروسی شدن کامپیوتر‌های سازمان اقداماتی در راستای ایجاد محدودیت دسترسی کاربران به پورت USB شکل بگیرد. در طی این روند، کاربران توانایی برقراری اتصال مموری‌های شخصی را از دست می‌دهند.

بدین ترتیب سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها به موجب اهمیت فراوان به امنیت اطلاعات بستن پورت USB را یک رویکرد مطمئن برای ایجاد امنیت بر می‌شمارند.

روش‌های مختلف بستن پورت USB در شبکه برای سازمان­ها

به طور کلی بستن پورت USB به موجب قابلیت کنترل و جلوگیری از ورود هر گونه ویروس دستگاه‌های USB غیر مجاز در شبکه اهمیت دارد. در واقع برقراری امنیت در کلیه سیستم‌های شبکه، جزء مهم ترین و اساسی ترین نیاز‌های شرکت‌های معتبر محسوب می‌گردد.

متداول ترین دستور العمل‌های خدمات شبکه برای دستیابی به امنیت، بستن پورت‌های USB در شبکه است.

بهترین روش برای بستن USB در شبکه، در تجهیزات مجهز به ویندوز، بهره گیری از Active Directory Group Policies است. در این روش امکان مدیریت درایورد‌های خارجی اعم از CD، DVD، USB و … وجود دارد.

یکی دیگر از روش‌های بستن پورت USB در شبکه با استفاده از GPO میسر است. این روش ویژه کلیه کاربران است و از طریق فیلتر امنیتی GPO زمینه را برای ایجاد یک خط مشی در خصوص ایجاد استثنا فراهم می‌آورد. بهتر است بدانید که مدیران از قاعده کاربران مستثنی هستند.

بستن پورت USB در شبکه با استفاده از نرم افزار‌های ویژه نیز امکان پذیر است. یکی از برترین نرم افزار‌های ویژه برای بستن فلش مموری در دامین، نرم افزار USB -LOCK-RP  است که می‌توان به کمک آن قابلیت دسترسی به USB را برای کلیه کاربران محدود ساخت.

از مهم ترین مزایای بستن پورت USB در شبکه می‌توان به حفظ امنیت اطلاعات سازمان، جلوگیری از دسترسی کاربران به پورت‌های ارتباطی ورودی و خروجی و پیشگیری از انتقال ویروس به سیستم‌ها اشاره کرد.

برترین روش جایگزین بستن USB در شبکه سامانه انتقال امن اطلاعات سامان

اگر می‌خواهید از خطر حملات سایبری در امان باشید و اطلاعات را به وسیله پورت‌های USB انتقال دهید، می‌توانید از سامان سامان بهره بگیرید. راهنمای بستن پورت USB در شبکه سامانه سامان با افزایش سطح ایمنی، یک روش مؤثر و کارآمد برای حفاظت از اطلاعات حیاتی سازمان به شمار می‌رود.

انتقال اطلاعات با کمک پورت‌های USB سازمان را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد. این در حالی است که سامانه انتقال امن اطلاعات سامان به عنوان یک سامانه بومی‌و جامع، تضمین کننده انتقال امن اطلاعات از محیط داخلی به خارج سازمان و بالعکس است.

بهتر است بدانید که سامانه سامان مبتنی بر فضای ابری و وب است و بر اساس جدید ترین فناوری‌های روز دنیا طراحی شده است. با سامانه انتقال امن اطلاعات سامان امکان استفاده از تمام قابلیت‌های یک نرم افزار ” file sharing” کارآمد مهیا می‌شود و قابلیت مدیریت مبتنی بر تکنولوژی BI فراهم می‌گردد.

همچنین مجتمع سامان، سامانه را به شکل مجموعه ای از سخت افزار و نرم افزار طراحی کرده است و در حوزه‌های متنوع از راهنمایی مشاوران برتر استفاده نموده است.

از سری مزایای استفاده از سامانه سامان می‌توان به بهره گیری از فناوری دیتا دیود برای ایمن سازی ورودی و خروجی اطلاعات، ارائه سرویس‌هایی اعم از Notification، Asset و  SSO، ارائه خدمات کامل در خصوص نصب، راه اندازی، استقرار، آموزش و پشتیبانی اشاره کرد.

در خصوص دریافت مشاوره در مورد نحوه بستن پورت USB در سامانه سامان می‌توانید با شماره ی 021 91 00 59 99  تماس حاصل کنید یا از طریق آدرس ایمیل [email protected] با تیم مشاوره سامانه انتقال امن اطلاعات سامان در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *