اینترنت, سرمایه گذاری, علم و فناوری, کسب و کار

چه زمانی اقدام به خرید و فروش ارزهای دیجیتال کنیم؟

اصطلاح “ارز دیجیتال” به چه معناست ؟

در این مقاله قصد داریم شما را با اصطلاح ارز دیجیتال و زمان مناسب برای خرید و فروش این ارزها آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

به دلیل توسعه بیش از پیش رمز ارزها مفهوم ارز دیجیتال در دنیای امروز حتما به گوش شما هم خورده است. تعاریف مختلفی درباره ارزهای دیجیتال وجود دارد و هر کسی برای توضیح این ارزها، از جنبه ای که برای خود فرد مهم است به آن نگاه می‌کند. کافی است از دوستان یا آشنایان خود بپرسید “ارز دیجیتال چیست؟”

قطعا تعداد زیادی از آنها میگویند که ارزهای دیجیتال، پولی هستند که ماهیت فیزیکی ندارند و برای تهیه آنها به دستگاه ماینر و ترید ارز دیجیتال احتیاج است، در طول زمان قیمت آن بالا می‌رود و در مقایسه با دلار و طلا، ابزار بهتری جهت سرمایه گذاری بلند مدت است. حتی احتمال دارد برخی از آنها معتقد باشند که ارزهای دیجیتال، پول غیر قانونی بوده و دیر یا زود از بین می‌روند.

به طور کلی یکی از مهم ترین مفاهیم در زندگی بشر “پول” است و با کمی‌دقت متوجه خواهید شد که تنها چیزی که در تمامی‌تعاریف ارز دیجیتال مشترک است مفهموم “پول” است.

اما واقعا ارز دیجیتال چیست؟

ارز دیجیتال نام دیگر پول الکترونیکی، ارز الکترونیکی و پول دیجیتال است که در واقع ماهیت فیزیکی ندارد و تنها راه ذخیره و کسب آن از طریق اینترنت و برنامه‌ها، با کمک سایت‌ها و کیف پول‌های مخصوص است.

بنابراین مردم دیگر با پول‌های کاغذی سروکار ندارند و ارزش و اعتباری را از یک کیف پول به کیف پول دیگر منتقل می‌کنند.

از این رو با پیشرفت در حوزه رمز ارزها و تکنولوژی بلاک چین و طوفانی که ارزهای دیجیتال در چند ماه اخیر به پا کرده اند و رشد چشمگیری را در این زمینه رقم زدند، افراد بیشتری نیز هرروز به امید کسب سود و شروع فعالیت وارد بازار این ارزهای دیجیتال می‌شوند.

ارزهای دیجیتال و محبوبیت آنها بین مردم

به دلیل بازار پرنوسانی که در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارد و فناوری به کار رفته در آنها و همینطور ایده‌های آزادی خواهانه که دارند، به سرعت به محبوبیت بالایی بین مردم دست یافتند.

در بازار ارزهای دیجیتال به دلیل نوپایی آنها، نوسان‌های زیادی وجود دارد و امکان دارد قیمت یکی از آنها در یک روز تا چند صد درصد رشد و یا تا چند ده درصد ریزش داشته باشد.

همیشه شرکت‌های بزرگ بخشی از سود یا درآمد خود را به سرمایه گذاری در دارایی‌هایی مانند طلا، املاک، سهام و… اختصاص می‌دادند. اما در طی سال‌های گذشته به خصوص یک سال گذشته، به دلیل رشد فوق العاده قیمت بیت کوین و… برای سرمایه گذاری بلند مدت ارزهای دیجیتال نیز مورد توجه این شرکت‌ها قرار گرفت. شرکت‌هایی مانند گری اسکیل، تسلا و مایکرو استراتژی.

خرید و فروش ارزهای دیجیتال

همانطور که گفتیم در بازار ارزهای دیجیتال نوسانات زیادی وجود دارد و همین باعث شده است تا تعداد زیادی از فعالان در این بازار روی موج‌های صعودی بعضی از ارزها سوار شوند و بازدهی بالایی را کسب کنند. اما سوالی که پیش می‌آید این است که: در این استراتژی معاملاتی کوتاه مدت چه ارزی را کجا بخریم و کجا بفروشیم؟

در حالت کلی بازار ارزهای دیجیتال دارای 3 روند است: روند نزولی، روند صعودی و روند رنج.

افرادی که در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت دارند معتقدند بر اساس استراتژی نوسان گیری در بازار این ارزها، در روند نزولی نباید خرید و فروش انجام دهیم و تنها باید تماشاگر بازار باشیم و در روند صعودی بازار باید اقدام به ترید ارز دیجیتال کنیم.

چه زمانی ارز دیجیتال بخریم؟

فقط در بازاری که روند صعودی دارد ما باید اقدام به خرید و فروش کنیم. ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که: چه زمانی متوجه شویم که بازار روند صعودی دارد؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم زمانی که بیت کوین دارای حرکتی رو به بالا است در این صورت بازار روند صعودی دارد. زیرا تقریبا 50% از بازار رمز ارزها در اختیار این ارز دیجیتال است. بنابراین زمانی که بیت کوین روند صعودی دارد ما هم باید ارز دیجیتالی که مد نظرمان است را در کف حمایتی بخریم و همینطور برای فروشش هم باید در سقف حمایتی بفروشیم.

منظور از کف حمایتی ارز جایی است که تمامی‌بازار به این نتیجه برسند که ارز مورد نظر از این محدوده بیشتر ریزش نخواهد کرد و محدوده مقاومتی نیز جایی است که تمامی‌بازار به این نتیجه برسند که رشد ارز مورد نظر بیشتر از این محدوده منطقی نخواهد بود.

یک موضوع مهم در خرید ارز دیجیتال و فروش آن، در نظر گرفتن حد ضرر است. اگر به هر علتی ارز دیجیتال شما به محدوده مقاومتی خود نرسید و روند آن نزولی شد باید حد ضرر تعیین کنید تا ضرر بیشتری نکنید. معمولا حد ضرر ارز دیجیتال یک واحد پایین تر از محدوده حمایتی آن تعیین می‌شود.

به چه قیمتی بفروشیم؟

بعد از اینکه ارز مورد نظر شما به محدوده حمایتی رسید شروع به روند صعودی می‌کند و برای فروش این ارز، هدف گذاری شما باید محدوده مقاومتی قبلی باشد. فروش بعد از رسیدن به محدوده مقاومتی قبلی از کم ریسک ترین استراتژی‌ها برای فروش ارز مورد نظر است.

معامله ارزهای دیجیتال در سطح بین المللی

ارزهای دیجیتال توانسته اند در سطح بین‌المللی نیز جایگاه ویژه‌ای را به دست آورند. همین موضوع یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ارز دیجیتال است.

این ارز متعلق به کشور خاصی نیست و به همین دلیل تبدیل به یک واحد پول بین ‌المللی شده است که این امکان را فراهم کرده است تا مبادلات مالی را از هر نقطه از جهان بتوان انجام داد.

از جنبه‌های مثبت ارزهای دیجیتال می‌توان به این موضوع که این ارزها حتی به مراتب بیشتر از پول فیزیکی در حال گسترش هستند و در حال حاضر از سطح پرداخت ‌های اینترنتی فراتر رفته اند و داد و ستد و معاملات بسیاری از سهام‌‌های بزرگ در دنیا نیز از طریق ارزهای دیجیتال انجام می‌ شود.

تا حد امکان ما در این مقاله سعی کردیم به زبان ساده شما را با مفهوم ارزهای دیجیتال آشنا کنیم که قابل فهم باشد.

دنیای رمز ارزها یک حوزه تخصصی است و برای وارد شدن به بازار ارزهای دیجیتال نیازی نیست تمامی‌مبانی علمی‌آن را فرا گیرید، از همین رو با مراجعه به مراجع و سایت‌های معتبر از جمله ارزمدرن که محوریت آن‌ها آموزش ارز دیجیتال است و با کمک مشاوران این حوزه می‌توانید بدون سردرگمی‌و ابهام در بازار جذاب ارزهای دیجیتال، اطلاعات کامل را به دست آورید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *