ساختمانی

خرید پارتیشن اداری شیشه ای، استفاده حداکثری از محیط‌های کوچک

در دنیای امروز که زندگی آپارتمانی غالب است، بیشتر خانه‌ها و دفاتر به سمت کوچک‌تر شدن رفته‌اند و با مشکل کمبود فضا مواجه هستند. یکی از بهترین راه حل‌ها برای حل این موضوع، استفاده از پارتیشن است. پارتیشن دیوار موقتی‌ای است که به شما کمک می‌کند بخش‌های مختلف یک فضا را بدون دیوار واقعی کشیدن از هم جدا کنید. پارتیشن شیشه ‌ای در بین انواع مختلف پارتیشن محبوب‌ترین نوع آنها حساب می‌شود، زیرا آن طرف شیشه به راحتی دیده می‌شود و حس دلگیری و خفه شدن به شما در محیط کوچک دست نخواهد داد! به دلیل عبور کردن نور از پارتیشن شیشه‌ ای، می‌توانید تمام بخش‌های دفتر کار خود را ببینید؛ بنابراین یکی از بهترین انتخاب‌ها برای دفاتر کار و ادارات پارتیشن شیشه‌ ای است. در این مقاله قرار است برای خرید پارتیشن اداری شیشه ای به شما کمک کنیم و با این نوع پارتیشن بیشتر آشنا شویم پس با ما همراه باشید.

پارتیشن شیشه ای چیست؟

بهتر است اول به طور کامل با این نوع پارتیشن آشنا شویم. همانطور که در بالا گفتیم، پارتیشن یک نوع جدا کننده است و به شما کمک می‌کند از فضاهای کوچک حداکثر استفاده را بکنید و شما را از هزینه‌ی دیوارکشی معاف می‌کند. پارتیشن شیشه ای جلوی عبور نور را نمی‌گیرد و شما معمولا در طول روز نیاز به روشن کردن چراغ‌های اضافی نخواهید داشت و از این لحاظ هم در هزینه‌های شما صرفه‌جویی خواهد شد. استفاده از پارتیشن شیشه ای به مدرن شدن دفتر کار شما نیز کمک می‌کند و یکی از ساده‌ترین راهکارها برای به روز کردن دفاتر است.

انواع پارتیشن شیشه ای

برای خرید پارتیشن اداری شیشه ای، اول باید نوع آن را انتخاب کنید. انواع پارتیشن‌های شیشه ای به این صورت است: پارتیشن ریلی – پارتیشن فریم لس – پارتیشن فریم دار – پارتیشن ثابت – پارتیشن متحرک – پارتیشن تک‌جداره – پارتیشن دوجداره و پارتیشن شیشه ای هوشمند.

پارتیشن تک‌جداره

این پارتیشن از شیشه‌های سکوریت استفاده می‌کند و یکی از رایج‌ترین انتخاب‌ها برای ادارات می‌باشد. ضخامت این پارتیشن حدود 10 میلی متر است و از ترکیب موادی مثل شیشه، آهن و استیل ساخته می‌شود. با توجه به اینکه پارتیشن تک‌جداره نازک است، نمی‌توان از آن به عنوان عایق صدا استفاده کرد و صدا به راحتی از آن عبور می‌کند. ارتفاع‌های متفاوت پارتیشن تک‌جداره کمک می‌کند تا بتوانید از آن در هر محیطی استفاده کنید و در ارتفاع‌های زیر سقفی، بلند، نیمه بلند و کوتاه تولید می‌شود. بنابراین پارتیشن تک‌جداره یک پارتیشن اداری شیشه ای مناسب است.

پارتیشن دوجداره

برای تولید پارتیشن دوجداره، از شیشه‌ی دوجداره استفاده می‌شود. به دلیل دوجداره بودن، بر خلاف پارتیشن تک‌جداره، این نوع پارتیشن عایق صدا می‌باشد و اگر این موضوع برای شما مهم است می‌توانید با خیال راحت از پارتیشن دوجداره استفاده کرده و محیطی با آرامش و بدون صدای اضافی برای کارکنان خود فراهم کنید. همچنین در مقابل گرد و خاک و ورود حشرات نیز مقاوم خواهید بود. نکته‌ی مهم در خصوص عایق صدا بودن پارتیشن دوجداره این است که برای عبور نکردن هیچ صدایی بهتر است از ارتفاع زیرسقفی استفاده کنید. نمی‌شود از هزینه‌ای که با خرید پارتیشن اداری شیشه ای دوجداره به خاطر عایق حرارتی بودن آن ذخیره می‌کنید چشم‌پوشی کرد. پارتیشن‌های دوجداره علاوه بر عایق صدا عایق حرارت نیز هستند و در مصرف انرژی صرفه‌جویی خواهد شد.

پارتیشن فریم لس

پارتیشن فریم لس پارتیشنی است که بر خلاف پارتیشن دوجداره با فریم ضخیم، فریمی‌نازک داشته و یا کلا فریم ندارد. این موضوع در فضاهای کوچک یک مزیت بزرگ حساب می‌شود چون فضای کمتری اشغال می‌کند. پارتیشن فریم لس یک پارتیشن اداری اقتصادی است و می‌توانید با هزینه‌ی کم، محیط کاری خود را به چند بخش تقسیم کرده و هر وقت که خواستید آنها را جابه‌جا کنید. جابه‌جایی پارتیشن فریم لس بسیار راحت است چون این نوع پارتیشن نسبت به بقیه بسیار سبک‌تر می‌باشد. همچنین شما می‌توانید این پارتیشن را طبق سلیقه و نیاز خود به صورت طرح‌دار یا بدون طرح، مات یا شفاف، و در هر ارتفاعی تهیه کنید. با کمک پارتیشن فریم لس شفاف، هیچ نقطه‌ای از دید شما پنهان نخواهد ماند. بنابراین برای خرید پارتیشن اداری شیشه ای، پارتیشن فریم لس یکی از توصیه‌های ما خواهد بود.

پارتیشن فریم دار

پارتیشن فریم دار، دقیقا برعکس پارتیشن فریم لس است و در این پارتیشن همانطور که از اسمش پیداست، از فریم استفاده می‌شود. فریم این پارتیشن‌ها جنس‌های مختلفی دارد، آلومینیوم، استیل و چوب که می‌توانید رنگ فریم را به سلیقه خود و با توجه به طراحی دکوراسیون دفترتان انتخاب کنید. اگر کار شما به گونه‌ای است که سر و صدا در دفتر زیاد بوده و باعث پایین آمدن راندمان کارکنان می‌شود، به یک عایق صدای قوی مانند پارتیشن فریم دار دوجداره نیاز دارید. در مورد نصب پارتیشن فریم دار نیز نیاز نیست نگران باشید. در کل پارتیشن‌ها به خاطر راحتی نصبشان معروفند. همچنین زیبایی پارتیشن‌های شیشه ای و فریم دار بسیار در جذب مشتری‌ها تاثیر دارد. هنگامی‌که مشتری وارد دفتر شما می‌شود، دکوراسیون اولین چیزی است که با آن رو به رو خواهد شد. اگر دارای دکوراسیون خوبی باشید، مطمئن باشید که این موضوع در ذهن مشتری خواهد ماند.

شیشه‌ی مناسب پارتیشن شیشه ای

در این بخش از مقاله‌ی خرید پارتیشن اداری شیشه ای، می‌خواهیم به نوع شیشه‌ی استفاده شده در این پارتیشن‌ها بپردازیم. اگر با نوع شیشه استفاده شده در پارتیشن‌ها آشنایی داشته‌باشید انتخاب برای شما راحت‌تر خواهد بود.

شیشه هوشمند

با استفاده از این شیشه، می‌توانید رنگ و نور محیط را تنظیم کنید. این نوع شیشه بسیار در بین معماران محبوب است اما پیدا کردنش در ایران کار راحتی نیست. اگر موفق به پیدا کردن شیشه هوشمند شدید، باید خیلی به کیفیت آن دقت کنید که حتما از کیفیت مرغوبی برخوردار باشد.

شیشه سکوریت

پراستفاده‌ترین و متداول‌ترین شیشه استفاده شده در پارتیشن‌های شیشه ای، شیشه سکوریت می‌باشد. استحکام شیشه سکوریت بسیار بالا بوده(حدود هفت برابر شیشه عادی) و عایقی بسیار مناسب برای صدا و حرارت است. شیشه سکوریت در صورت شکستن پودر می‌شود و مانند شیشه‌های معمولی تیز نخواهد شد؛ بنابراین ایمن‌تر است. همچنین این شیشه می‌تواند دمایی در حدود سیصد درجه را تحمل کند و در برابر گرما بسیار مقاوم است.

شیشه رنگی

اگر هدف شما از خرید پارتیشن اداری شیشه ای، تقسیم فضا و ایجاد محیطی نشاط‌آور و جذاب باشد، پیشنهاد ما استفاده از شیشه رنگی در پارتیشن اداری است. توصیه می‌شود قبل از انتخاب رنگ شیشه، روانشناسی رنگ‌ها را مطالعه کرده باشید و هدفمند رنگ موردنظر خود را انتخاب کنید.

شیشه معمولی

مانند شیشه سکوریت، این شیشه‌ها نیز بسیار پرکاربرد هستند و با سه ضخامت هشت، ده و دوازده میلی‌متر تولید می‌شوند. باید توجه داشته‌باشید که اگر دنبال ضخامت و استحکام بالا هستید، بهتر است از شیشه سکوریت به جای شیشه معمولی استفاده کنید.

شیشه دوجداره

فضایی آرام برای کار و تمرکز و صرفه جویی در مصرف انرژی نتیجه استفاده از شیشه دوجداره در پارتیشن اداری شما است. ضخامت و نوع شیشه دوجداره با توجه به گازی که در بین این شیشه استفاده می‌شود، تعیین خواهد شد.

قیمت پارتیشن شیشه ای

قیمت پارتیشن شیشه ای، به متراژ شیشه به کار رفته در آن نوع شیشه استفاده شده، شفاف یا مات بودن شیشه و همچنین نوع پارتیشن بستگی دارد. در آخر هم باید هزینه نصب پارتیشن را در نظر داشته‌باشید. اگر دنبال پارتیشن ارزان قیمت هستید، پارتیشن تک‌جداره نسبت به دوجداره ارزان‌تر است. در مقایسه پارتیشن فریم لس و فریم دار هم، با توجه به اینکه فریم لس فریم ندارد، از قیمت پایین‌تری برخوردار خواهد بود.

کلام آخر
در این مقاله، برای خرید پارتیشن اداری شیشه ای اطلاعات کسب کردیم و با انواع پارتیشن‌های شیشه ای یعنی پارتیشن دوجداره، تک‌جداره، فریم لس، فریم دار و ویژگی‌های هر یک آشنا شدیم. همچنین فهمیدیم که شیشه‌های به کار رفته در پارتیشن‌ها انواع مختلفی دارند و باید با توجه به هدف و نیاز شما انتخاب و خریداری شوند. در آخر هم با نحوه قیمت‌گذاری پارتیشن‌ها بیشتر آشنا شدیم. امیدواریم که این مقاله برایتان مفید بوده باشد و در خرید پارتیشن اداری شیشه ای به شما کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *