ساختمانی

آسیب باد به سقف شینگل

سقف شینگل

بادها می‌توانند به سقف خانه شما آسیب بزنند و در نهایت کل خانه مورد آسیب قرار بگیرد. معمولا بعد از یک هفته طوفان و گذر ابرها از دیدن خورشید و تابش آن بسیار خوشحال خواهیم شد. اما کمتر کسی توجهی به خسارت‌های پنهان و نهان طوفان‌ها دارد. اگر مدت زمان زیادی است که سقف خانه تان را نصب کرده اید، توجه داشته باشید که این طوفان تاثیرات خیلی جدی تری روی سقف خانه شما گذاشته است.

آسیب باد به سقف شینگل، مسئله ای است که بیشترین خسارت را به سقف خانه شما می‌زند. طوفان‌ها شینگل‌ها را شل می‌کند و موجب کنده شدن و افتادن آنها می‌شود. بنابراین همانطور که همیشه توصیه کرده ایم زیرسازی مناسب و تخصصی که توسط کارشناسان باتجربه اجرا شده است، می‌تواند بهترین راه پیشگیری از آسیب‌های جدی بر روی سقف خانه شما باشد.

علاوه بر اینکه باد به تنهایی آسیب زننده محسوب می‌شود، باید در نظر داشت که عواملی مثل درختان ریشه کن شده، شاخ و برگ‌های شکسته یا حتی سیم‌های برق که دستاورد طوفان و بادهای شدید هستند؛ خود، فاکتورهای آسیب زا هستند که هرکدام به تنهایی می‌توانند موجب تخریب و خسارت به سقف منزل شما باشند. بنابراین سقوط اجسام بر روی سقف را کاملا جدی بگیرید.

باد می‌تواند به خانه شما آسیب برساند

بادها منجر به آسیب رساندن به لبه‌های سقف ، یا مناطقی از سقف که در حال حاضر شل هستند، می‌شود. همین امر می‌توانند اولین پله برای تخریب سقف شما باشد تا جایی که شینگل‌های سقف را، به طور کلی از بین ببرد. مقاله تخته osb را از دست ندهید.

بهترین سقف در برابر بادهای شدید چیست؟

مسلما، سقف‌هایی که از زیرسازی مناسب برخوردارند، کمترین آسیب را می‌بینند. اما پیشنهاد ما بر این است که از شینگل‌هایی استفاده کنید که بر پایه ی فلز باشند. زیرا این شینگل‌ها کمترین تاثیر را می‌پذیرند.

خسارت سرعت باد

سازمان‌های هواشناسی بادها را دسته بندی می‌کنند و معمولا از لغات بادهای شدید و یا بادهای غیر شدید استفاده می‌کنند. در هر منطقه این عناوین با توجه با شرایط اقلیمی، سرعت‌های متفاوتی را در بر می‌گیرند.

درصورتی که بادها غیر شدید باشند، نهایت اتفاقی که می‌افتد، ریزش برگ‌ها و یا شاید شکسته شدن چند شاخه باشد. اما از بادهای شدید، خسارت‌های جانی و مالی نیز انتظار می‌رود.

نکات مورد توجه، پس از پایان طوفان

پس از پایان طوفان حتما باید سازه را مورد بررسی قرار داد.خصوصا سازه‌های قدیمی‌تر توجه بیشتری را می‌طلبند.

محل میخ‌ها و پیچ‌ها را وارسی کنید تا از کنده نشدن آنها اطمینان خاطر پیدا کنید. دودکش، ناودان و گرانول‌ها را چک کنید تا آب باران موجب نشتی در این مناطق نشود.

اگر همراه با طوفان تگرگ را هم تجربه کرده اید، ورقه‌های شینگل را چک کنید تا از آسیب به آنها و یا حتی زیر سازی شان خاطر جمع شوید.

به حیاط و محوطه اطراف نگاهی بیاندازید.شاید تکه ای از شینگل‌های سقف که پاره شده اند را مشاهده کرده باشید.همین کار یکی از بهترین راه‌ها برای اطلاع از آسیب به سقف شما هستند.

حتما از تراز برای اطمینان از کج نشدن دودکش منزلتان استفاده کنید. همچنین آب بندی‌های اطراف دودکش را چک کنید.

حتی می‌توانید دیوارهای داخلی منزل را مورد بررسی قراردهید.  تغییر رنگ و ترک‌های دیوار به شما می‌گویند که بخشی از منزل شما مورد آسیب باران و طوفا قرار گرفته است.

در برخی از شرکت‌های نصب و اجرای شینگل، از کوادکوپترها برای وارسی‌های بعد از باد، تگرگ و طوفان استفاده می‌کنند. با شرکت نصب کننده سقف  تماس بگیرید و از آنها برای بررسی آسیب‌های احتمالی سقف خود کمک بگیرید. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله فوم xps مراجعه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *